f71907f7-bae2-438c-94bb-79a9847e754d
Wróć do listy

Usługi gastronomiczne.Kwalifikacja T.15.3 REA-WSiP

Produkt niedostępny online

Oceń ten produkt jako pierwszy

Wróć do listy

Usługi gastronomiczne.Kwalifikacja T.15.3 REA-WSiP

Produkt niedostępny online

Oceń ten produkt jako pierwszy


O produkcie

Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Przedstawia zagadnienia z zakresu trzeciej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i wykonywanie usług gastronomicznych). Obejmuje tematy dotyczące działalności usługowej zakładów gastronomicznych, marketingu i planowania usług gastronomicznych, zasad kalkulacji rozliczania usług gastronomicznych, systemów i programów komputerowych dla gastronomii, systemów obsługi w zakładach gastronomicznych, wyposażenia do obsługi gości, przygotowania pracowników do obsługi gości, przygotowania sali restauracyjnej do obsługi gości, przebiegu obsługi gości w restauracji, metod obsługi gości, organizowania okolicznościowych przyjęć stojących, zasiadanych, mieszanych, organizowanie szkoleń i konferencji, organizowanie przyjęć dyplomatycznych, usług cateringowych.
Marka
WSiP
Autor
Renata Szajna, Danuta Ławniczak
Wydawca
WSiP
Okładka
miękka

Kontakt z Carrefour

Jeśli masz pytanie dotyczące tego produktu, wyślij wiadomość e-mail na adres sklep@carrefour.pl

Opinie klientów

Nikt jeszcze nie ocenił produktu. Jeśli kupiłeś ten produkt, zaloguj się i dodaj opinię. Dodaj opinię