Warzywa i kurczaka kroimy na podobnej wielkości kawałki.Cebulę szklimy z pastą curry na oleju Kujawskim z czosnkiem i bazylią. Następnie zalewamy bulionem i doprowadzamy do wrzenia.
Kolejno dodajemy kurczaka i fasolkę. Po 5 minutach brokuły i groszek. Gotujemy 5 minut.Dolewamy mleczko kokosowe i sos rybny i doprowadzamy do wrzenia.Zdejmujemy z ognia i dodajemy sok wyciśnięty z 1 limonki.Zupę podajemy posypaną kolendrą.
Chcemy, aby korzystanie z naszego Serwisu było dla Ciebie komfortowe. W tym celu staramy się dopasować dostępne w Serwisie treści oraz prezentowane reklamy do Twoich zainteresowań i preferencji. Jest to możliwe dzięki przechowywaniu w Twojej przeglądarce plików cookies oraz przetwarzaniu przez nas gromadzonych za ich pośrednictwem danych osobowych.
Korzystając z serwisu, bez zmiany ustawień w zakresie prywatności w ramach Twojej przeglądarki, wyrażasz zgodę na zapisywanie plików cookie w Twojej przeglądarce oraz otrzymywaniem treści i reklam dopasowanych do Twoich zainteresowań i preferencji poprzez przetwarzanie danych osobowych przez Carrefour sp. z o.o. na potrzeby wyświetlania reklam dopasowanych do Twoich zainteresowań i preferencji.
Dowiedź się więcej
Wyrażenie zgody jest dobrowolne. W każdym momencie możesz też edytować Twoje preferencje w zakresie udzielonej zgody, w tym wycofać ją całkowicie, klikając w lub przechodzą na naszą stronę polityki prywatności.