Jajka gotujemy na twardo. Ogórek obieramy ze skórki i kroimy na drobne kawałki. Rzodkiewki myjemy i również drobno kroimy. Szczypiorek, koperek oraz rukolę drobno siekamy. Wrzucamy wszystko do miski i dokładnie mieszamy.
Dodajemy jogurt naturalny, doprawiamy solą oraz pieprzem i ponownie mieszamy. Następnie dodajemy przeciśnięty przez praskę czosnek. Chłodnik podajemy schłodzony, z ugotowanym jajkiem.
Chcemy, aby korzystanie z naszego Serwisu było dla Ciebie komfortowe. W tym celu staramy się dopasować dostępne w Serwisie treści oraz prezentowane reklamy do Twoich zainteresowań i preferencji. Jest to możliwe dzięki przechowywaniu w Twojej przeglądarce plików cookies oraz przetwarzaniu przez nas gromadzonych za ich pośrednictwem danych osobowych.
Korzystając z serwisu, bez zmiany ustawień w zakresie prywatności w ramach Twojej przeglądarki, wyrażasz zgodę na zapisywanie plików cookie w Twojej przeglądarce oraz otrzymywaniem treści i reklam dopasowanych do Twoich zainteresowań i preferencji poprzez przetwarzanie danych osobowych przez Carrefour sp. z o.o. na potrzeby wyświetlania reklam dopasowanych do Twoich zainteresowań i preferencji.
Dowiedź się więcej
Wyrażenie zgody jest dobrowolne. W każdym momencie możesz też edytować Twoje preferencje w zakresie udzielonej zgody, w tym wycofać ją całkowicie, klikając w lub przechodzą na naszą stronę polityki prywatności.