Na patelni rozpuszczamy masło. Dodajemy miód oraz pokrojoną dynię i smażymy do zarumienienia kilka minut. Następnie wykładamy dynię na talerz i na tej samej patelni podprażamy orzechy oraz podpiekamy kromki chleba.
Grzanki smarujemy twarożkiem. Układamy na nim kawałki dyni oraz posypujemy orzechami włoskimi. Przed podaniem możemy polać odrobiną miodu.
„Zapach rumieniących się tostów motywuje dzieci do wstania silniej niż jakikolwiek budzik na świecie. Przekonajcie się!”
Chcemy, aby korzystanie z naszego Serwisu było dla Ciebie komfortowe. W tym celu staramy się dopasować dostępne w Serwisie treści oraz prezentowane reklamy do Twoich zainteresowań i preferencji. Jest to możliwe dzięki przechowywaniu w Twojej przeglądarce plików cookies oraz przetwarzaniu przez nas gromadzonych za ich pośrednictwem danych osobowych.
Korzystając z serwisu, bez zmiany ustawień w zakresie prywatności w ramach Twojej przeglądarki, wyrażasz zgodę na zapisywanie plików cookie w Twojej przeglądarce oraz otrzymywaniem treści i reklam dopasowanych do Twoich zainteresowań i preferencji poprzez przetwarzanie danych osobowych przez Carrefour sp. z o.o. na potrzeby wyświetlania reklam dopasowanych do Twoich zainteresowań i preferencji.
Dowiedź się więcej
Wyrażenie zgody jest dobrowolne. W każdym momencie możesz też edytować Twoje preferencje w zakresie udzielonej zgody, w tym wycofać ją całkowicie, klikając w lub przechodzą na naszą stronę polityki prywatności.