Posiekać drobno cebulkę i czosnek. Zarumienić na rozgrzanej oliwie. Dorzucić na patelnię pokrojoną drobno kiełbasę chłopską, a następnie posiekaną paprykę.
Obrać pomidory ze skórki i pokroić na kosteczkę. Dodać do zawartości patelni. Całość gotować pod przykryciem na małym ogniu ok. 30 min.
Dorzucić na patelnię pokrojoną drobno kiełbasę chłopską, a następnie posiekaną paprykę. Na patelni utworzyć widelcem dwa zagłębienia i wbić do nich jajka. Przykryć pokrywką i zostawić na ok. 10 min. Gotowe danie posypać pietruszką i podawać z pieczywem.
„Ach, polska kiełbasa chłopska! Bezapelacyjnie najlepsza wśród kiełbas Europy”
Chcemy, aby korzystanie z naszego Serwisu było dla Ciebie komfortowe. W tym celu staramy się dopasować dostępne w Serwisie treści oraz prezentowane reklamy do Twoich zainteresowań i preferencji. Jest to możliwe dzięki przechowywaniu w Twojej przeglądarce plików cookies oraz przetwarzaniu przez nas gromadzonych za ich pośrednictwem danych osobowych.
Korzystając z serwisu, bez zmiany ustawień w zakresie prywatności w ramach Twojej przeglądarki, wyrażasz zgodę na zapisywanie plików cookie w Twojej przeglądarce oraz otrzymywaniem treści i reklam dopasowanych do Twoich zainteresowań i preferencji poprzez przetwarzanie danych osobowych przez Carrefour sp. z o.o. na potrzeby wyświetlania reklam dopasowanych do Twoich zainteresowań i preferencji.
Dowiedź się więcej
Wyrażenie zgody jest dobrowolne. W każdym momencie możesz też edytować Twoje preferencje w zakresie udzielonej zgody, w tym wycofać ją całkowicie, klikając w lub przechodzą na naszą stronę polityki prywatności.