Jajeczne muffinki z szynką i pomidorami

Jajeczne muffinki z szynką i pomidorami
Śniadania
3-6
Łatwy
20 min.
Ocena 3

Składniki

 

Krok 1

Piekarnik nagrzać do temperatury 180°C. Formę na muffiny, przeznaczoną na 6 sztuk, nasmarować masłem. 

Do każdego wgłębienia włożyć plasterek szynki, a potem suszony pomidor. Następnie wbić po jednym jajku.

Krok 2

Wstawić formę do piekarnika na 15 min. Przed podaniem posypać świeżymi kiełkami.

 

„Wyczuwam w nich przyjemny aromat szynki. Idealne na Wielkanoc. Czyżby z wędzarni Carrefour?”

 


Zaloguj się,

aby ocenić przepis


Udostępnij

FacebookTwitterInstagram


Zamów składniki do tego przepisu

8
59
 

0,1 kg

85,90 zł/1 kg

12
69
 

0,165 kg

76,91 zł/1 kg

8
39
 

0,2 kg

41,95 zł/1 kg

4
19
 

0,05 kg

83,80 zł/1 kg

9
59
 

10 szt.

0,96 zł/1 szt.


Zobacz również inne przepisy