Jajeczne muffinki z szynką i pomidorami

Jajeczne muffinki z szynką i pomidorami
Śniadania
3-6
Łatwy
20 min.
Ocena 3

Składniki

 

Krok 1

Piekarnik nagrzać do temperatury 180°C. Formę na muffiny, przeznaczoną na 6 sztuk, nasmarować masłem. 

Do każdego wgłębienia włożyć plasterek szynki, a potem suszony pomidor. Następnie wbić po jednym jajku.

Krok 2

Wstawić formę do piekarnika na 15 min. Przed podaniem posypać świeżymi kiełkami.

 

„Wyczuwam w nich przyjemny aromat szynki. Idealne na Wielkanoc. Czyżby z wędzarni Carrefour?”

 


Zaloguj się,

aby ocenić przepis


Udostępnij

FacebookTwitterInstagram


Zamów składniki do tego przepisu

7
99
 

0,08 kg

99,88 zł/1 kg

13
19
 

0,165 kg

79,94 zł/1 kg

12
59
 

0,2 kg

62,95 zł/1 kg

3
79
 

0,05 kg

75,80 zł/1 kg

12
19
 

10 szt.

1,22 zł/1 szt.


Zobacz również inne przepisy

Artykuły spożywcze
Drogeria, kosmetyki i zdrowie
Zakupy niecodzienne
Elektronika
Dom i ogród