Marchewkę, pietruszkę, seler i ziemniaki gotujemy w całości razem ze skórką. Wystudzone warzywa obieramy i kroimy w drobną kosteczkę, po czym delikatnie odciskamy z nadmiaru wody. Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i również kroimy w drobną kosteczkę. Ogórki kiszone, jeśli mają twardą skórkę obieramy i kroimy w kosteczkę o analogicznej wielkości. Odciskamy delikatnie nadmiar wody.
Wszystkie składniki wkładamy do miski, dodajemy odsączony groszek i delikatnie mieszamy. Doprawiamy solą i pieprzem. Dodajemy musztardę i Majonez Dekoracyjny WINIARY. Jeszcze raz dokładnie mieszamy. Zanim podamy sałatkę chłodzimy w lodówce przez ok 2 godziny.
Polecamy na Wielkanoc. Smacznego.
10 szt.
1,30 zł/1 szt.
Lista kategorii
Zużyty sprzęt i opakowaniaCertyfikat BIOPoznaj Nutri-scoreQR kodyNiedziele handlowe 2023Ustawienia cookies