Tortille smarujemy kremowym serkiem. Na wierzchu układamy wędzonego łososia. Posypujemy pokrojona na plasterki cebulą, mixem sałat oraz posiekanym koperkiem. Następnie skrapiamy sokiem z cytryny.
Tortille zawijamy w rulon i kroimy na 2 cm kawałki. Możemy przed podaniem wbić do każdej wykałaczkę.
„Te ruloniki przyrządza się ekspresowo – a równie szybko znikają z talerza. Polecam na cesarskie bankiety, wykwintne rauty oraz, oczywiście, na Sylwestra!”
Chcemy, aby korzystanie z naszego Serwisu było dla Ciebie komfortowe. W tym celu staramy się dopasować dostępne w Serwisie treści oraz prezentowane reklamy do Twoich zainteresowań i preferencji. Jest to możliwe dzięki przechowywaniu w Twojej przeglądarce plików cookies oraz przetwarzaniu przez nas gromadzonych za ich pośrednictwem danych osobowych.
Korzystając z serwisu, bez zmiany ustawień w zakresie prywatności w ramach Twojej przeglądarki, wyrażasz zgodę na zapisywanie plików cookie w Twojej przeglądarce oraz otrzymywaniem treści i reklam dopasowanych do Twoich zainteresowań i preferencji poprzez przetwarzanie danych osobowych przez Carrefour sp. z o.o. na potrzeby wyświetlania reklam dopasowanych do Twoich zainteresowań i preferencji.
Dowiedź się więcej
Wyrażenie zgody jest dobrowolne. W każdym momencie możesz też edytować Twoje preferencje w zakresie udzielonej zgody, w tym wycofać ją całkowicie, klikając w lub przechodzą na naszą stronę polityki prywatności.