Jajka z kozim serem i łososiem

Jajka z kozim serem i łososiem
Przekąski
2-4
Łatwy
30 min.
Ocena 3

Składniki

 

Krok 1

Z każdego jajka wykroić jedną ćwiartkę. Wyjąć żółtka i posiekać je drobno wraz z wykrojonymi ćwiartkami.

Do posiekanych jajek dodać drobno pokrojony kozi ser, łososia oraz łyżkę jogurtu. Wymieszać, aż powstanie gładka pasta. Doprawić do smaku solą i pieprzem.

Krok 2

Łyżeczką nakładać pastę do wydrążonych jajek. Udekorować odrobiną łososia oraz świeżymi kiełkami.

 

„Znakomite na Wielkanoc! Zarządzam natychmiastową dokładkę!”


Zaloguj się,

aby ocenić przepis


Udostępnij

FacebookTwitterInstagram


Zamów składniki do tego przepisu

7
99
 

0,15 kg

53,27 zł/1 kg

9
59
 

0,047 kg

204,04 zł/1 kg

9
59
 

0,11 kg

87,18 zł/1 kg

14
00
 

0,1 kg

140,00 zł/1 kg

2
99
 

0,165 kg

18,12 zł/1 kg

12
99
 

10 szt.

1,30 zł/1 szt.


Zobacz również inne przepisy

Artykuły spożywcze
Drogeria, kosmetyki i zdrowie
Zakupy niecodzienne
Elektronika
Dom i ogród
Wyposażenie domu