Jajka z kozim serem i łososiem

Jajka z kozim serem i łososiem
Przekąski
2-4
Łatwy
30 min.
Ocena 3

Składniki

 

Krok 1

Z każdego jajka wykroić jedną ćwiartkę. Wyjąć żółtka i posiekać je drobno wraz z wykrojonymi ćwiartkami.

Do posiekanych jajek dodać drobno pokrojony kozi ser, łososia oraz łyżkę jogurtu. Wymieszać, aż powstanie gładka pasta. Doprawić do smaku solą i pieprzem.

Krok 2

Łyżeczką nakładać pastę do wydrążonych jajek. Udekorować odrobiną łososia oraz świeżymi kiełkami.

 

„Znakomite na Wielkanoc! Zarządzam natychmiastową dokładkę!”


Zaloguj się,

aby ocenić przepis


Udostępnij

FacebookTwitterInstagram


Zamów składniki do tego przepisu

Carrefour Serek z mleka koziego 120 g (2 sztuki)
0,12 kg
104,08 zł/1 kg
12,49 zł
GOH Kiełki buraka 40 g
0,04 kg
99,75 zł/1 kg
3,99 zł
Prymat Młynek Pieprz czarny 47 g
0,047 kg
146,60 zł/1 kg
6,89 zł
Kotányi Młynek Sól morska jodowana 92 g
0,092 kg
84,67 zł/1 kg
7,79 zł
Danone łagodny Jogurt naturalny 165 g
0,165 kg
13,27 zł/1 kg
2,19 zł
Carrefour Bio Jaja z chowu ekologicznego o różnej wielkości 6 sztuk
0,35 kg
19,97 zł/1 kg
6,99 zł

Zobacz również inne przepisy