Jajka z kozim serem i łososiem

Jajka z kozim serem i łososiem
Przekąski
2-4
Łatwy
30 min.
Ocena 3

Składniki

 

Krok 1

Z każdego jajka wykroić jedną ćwiartkę. Wyjąć żółtka i posiekać je drobno wraz z wykrojonymi ćwiartkami.

Do posiekanych jajek dodać drobno pokrojony kozi ser, łososia oraz łyżkę jogurtu. Wymieszać, aż powstanie gładka pasta. Doprawić do smaku solą i pieprzem.

Krok 2

Łyżeczką nakładać pastę do wydrążonych jajek. Udekorować odrobiną łososia oraz świeżymi kiełkami.

 

„Znakomite na Wielkanoc! Zarządzam natychmiastową dokładkę!”


Zaloguj się,

aby ocenić przepis


Udostępnij

FacebookTwitterInstagram

Pobierz przepis w formacie do druku

POBIERZ PLIK PDF

Zamów składniki do tego przepisu

Carrefour Serek z mleka koziego 120 g (2 sztuki)
0,12 kg
99,92 zł/1 kg
11,99 zł
Kotányi Młynek Pieprz czarny 36 g
0,041 kg
175,37 zł/1 kg
7,19 zł
Kotányi Młynek Sól morska jodowana 92 g
0,092 kg
87,93 zł/1 kg
8,09 zł
Danone łagodny Jogurt naturalny 165 g
0,165 kg
12,06 zł/1 kg
1,99 zł
Carrefour Bio Jaja z chowu ekologicznego o różnej wielkości 6 sztuk
0,35 kg
17,11 zł/1 kg
5,99 zł
6,99 zł
PROMOCYJNA CENA

Zobacz również inne przepisy