Jajka z kozim serem i łososiem

Jajka z kozim serem i łososiem
Przekąski
2-4
Łatwy
30 min.
Ocena 3

Składniki

 

Krok 1

Z każdego jajka wykroić jedną ćwiartkę. Wyjąć żółtka i posiekać je drobno wraz z wykrojonymi ćwiartkami.

Do posiekanych jajek dodać drobno pokrojony kozi ser, łososia oraz łyżkę jogurtu. Wymieszać, aż powstanie gładka pasta. Doprawić do smaku solą i pieprzem.

Krok 2

Łyżeczką nakładać pastę do wydrążonych jajek. Udekorować odrobiną łososia oraz świeżymi kiełkami.

 

„Znakomite na Wielkanoc! Zarządzam natychmiastową dokładkę!”


Zaloguj się,

aby ocenić przepis


Udostępnij

FacebookTwitterInstagram


Zamów składniki do tego przepisu

3
10
 

0,035 kg

88,57 zł/1 kg

4
19
 

0,05 kg

83,80 zł/1 kg

8
59
 

0,041 kg

209,51 zł/1 kg

8
49
 

0,11 kg

77,18 zł/1 kg

15
00
 

0,1 kg

150,00 zł/1 kg

2
19
 

0,165 kg

13,27 zł/1 kg

6
69
 

6 szt.

1,12 zł/1 szt.


Zobacz również inne przepisy