Jajka z kozim serem i łososiem

Jajka z kozim serem i łososiem
Przekąski
2-4
Łatwy
30 min.
Ocena 3

Składniki

 

Krok 1

Z każdego jajka wykroić jedną ćwiartkę. Wyjąć żółtka i posiekać je drobno wraz z wykrojonymi ćwiartkami.

Do posiekanych jajek dodać drobno pokrojony kozi ser, łososia oraz łyżkę jogurtu. Wymieszać, aż powstanie gładka pasta. Doprawić do smaku solą i pieprzem.

Krok 2

Łyżeczką nakładać pastę do wydrążonych jajek. Udekorować odrobiną łososia oraz świeżymi kiełkami.

 

„Znakomite na Wielkanoc! Zarządzam natychmiastową dokładkę!”


Zaloguj się,

aby ocenić przepis


Udostępnij

FacebookTwitterInstagram


Zamów składniki do tego przepisu

7
89
 

0,15 kg

52,60 zł/1 kg

9
79
 

0,047 kg

208,30 zł/1 kg

9
59
 

0,11 kg

87,18 zł/1 kg

14   
00
13
00
 
Najniższa cena z 30 dni: 14,00 zł

0,1 kg

130,00 zł/1 kg

Promocja
2
49
 

0,165 kg

15,09 zł/1 kg

12
19
 

10 szt.

1,22 zł/1 szt.


Zobacz również inne przepisy

Artykuły spożywcze
Drogeria, kosmetyki i zdrowie
Zakupy niecodzienne
Elektronika
Dom i ogród
Wyposażenie domu