Jajka z kozim serem i łososiem

Jajka z kozim serem i łososiem
Przekąski
2-4
Łatwy
30 min.
Ocena 3

Składniki

 

Krok 1

Z każdego jajka wykroić jedną ćwiartkę. Wyjąć żółtka i posiekać je drobno wraz z wykrojonymi ćwiartkami.

Do posiekanych jajek dodać drobno pokrojony kozi ser, łososia oraz łyżkę jogurtu. Wymieszać, aż powstanie gładka pasta. Doprawić do smaku solą i pieprzem.

Krok 2

Łyżeczką nakładać pastę do wydrążonych jajek. Udekorować odrobiną łososia oraz świeżymi kiełkami.

 

„Znakomite na Wielkanoc! Zarządzam natychmiastową dokładkę!”


Zaloguj się,

aby ocenić przepis


Udostępnij

FacebookTwitterInstagram


Zamów składniki do tego przepisu

GOH Kiełki soczewicy 150 g
0,15 kg
25,27 zł/1 kg
3,79 zł
Prymat Młynek Pieprz czarny 47 g
0,047 kg
152,98 zł/1 kg
7,19 zł
Prymat Młynek Sól morska jodowana 110 g
0,11 kg
65,36 zł/1 kg
7,19 zł
Danone łagodny Jogurt naturalny 165 g
0,165 kg
10,24 zł/1 kg
1,69 zł
Carrefour Bio Jaja z chowu ekologicznego o różnej wielkości 6 sztuk
0,35 kg
19,97 zł/1 kg
6,99 zł

Zobacz również inne przepisy