Do dekoracji:
Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy, kroimy na połówki i wyciągamy żółtka. Szynkę kroimy w drobną kostkę. Żółtka łączymy z dwoma łyżkami Majonezu Dekoracyjnego WINIARY, szynką oraz szczypiorkiem.
Połówki jajek wypełniamy farszem przy pomocą łyżeczki. Pozostałe dwie łyżki Majonezu Dekoracyjnego WINAIRY mieszamy z chrzanem i powstałym sosem polewamy faszerowane jajka. Aby uzyskać efektowny wygląd, możemy użyć do tego celu rękawa cukierniczego, bądź szprycy. Całość dekorujemy listkiem natki pietruszki.
Polecamy na Wielkanoc. Smacznego.
10 szt.
1,30 zł/1 szt.
0,18 kg
19,39 zł/1 kg
Lista kategorii
Zużyty sprzęt i opakowaniaCertyfikat BIOPoznaj Nutri-scoreQR kodyNiedziele handlowe 2023Ustawienia cookies