Do dekoracji:
Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy, kroimy na połówki i wyciągamy żółtka. Szynkę kroimy w drobną kostkę. Żółtka łączymy z dwoma łyżkami Majonezu Dekoracyjnego WINIARY, szynką oraz szczypiorkiem.
Połówki jajek wypełniamy farszem przy pomocą łyżeczki. Pozostałe dwie łyżki Majonezu Dekoracyjnego WINAIRY mieszamy z chrzanem i powstałym sosem polewamy faszerowane jajka. Aby uzyskać efektowny wygląd, możemy użyć do tego celu rękawa cukierniczego, bądź szprycy. Całość dekorujemy listkiem natki pietruszki.
Polecamy na Wielkanoc. Smacznego.
Chcemy, aby korzystanie z naszego Serwisu było dla Ciebie komfortowe. W tym celu staramy się dopasować dostępne w Serwisie treści oraz prezentowane reklamy do Twoich zainteresowań i preferencji. Jest to możliwe dzięki przechowywaniu w Twojej przeglądarce plików cookies oraz przetwarzaniu przez nas gromadzonych za ich pośrednictwem danych osobowych.
Korzystając z serwisu, bez zmiany ustawień w zakresie prywatności w ramach Twojej przeglądarki, wyrażasz zgodę na zapisywanie plików cookie w Twojej przeglądarce oraz otrzymywaniem treści i reklam dopasowanych do Twoich zainteresowań i preferencji poprzez przetwarzanie danych osobowych przez Carrefour sp. z o.o. na potrzeby wyświetlania reklam dopasowanych do Twoich zainteresowań i preferencji.
Dowiedź się więcej
Wyrażenie zgody jest dobrowolne. W każdym momencie możesz też edytować Twoje preferencje w zakresie udzielonej zgody, w tym wycofać ją całkowicie, klikając w lub przechodzą na naszą stronę polityki prywatności.