Kroimy kozi ser w plasterki. Suszone pomidory kroimy w paski.
Opcja 1.
Rozgrzewamy piekarnik do 180 stopni. Kromki skrapiamy oliwą i pieczemy w piekarniku ok. 5 minut aż się zrumienią. Po wyciągnięciu układamy na nich plastry koziego sera i suszone pomidory. Skrapiamy sosem balcamico i posypujemy rukolą. Przyprawiamy świeżo zmielonym pieprzem.
Opcja 2.
Rozgrzewamy opiekacz. Na kromce chleba układamy plastry koziego sera oraz pomidory. Dodajemy rukolę i skrapiamy sosem balsamico. Posypujemy świeżo zmielonym pieprzem. Przykrywamy drugą kromką i opiekamy z dwóch stron. Jeśli nie mamy opiekacza, możemy usmażyć grzanki na patelni z odrobiną oliwy lub tłuszczu z dwóch stron po 3 minuty.
Chcemy, aby korzystanie z naszego Serwisu było dla Ciebie komfortowe. W tym celu staramy się dopasować dostępne w Serwisie treści oraz prezentowane reklamy do Twoich zainteresowań i preferencji. Jest to możliwe dzięki przechowywaniu w Twojej przeglądarce plików cookies oraz przetwarzaniu przez nas gromadzonych za ich pośrednictwem danych osobowych.
Korzystając z serwisu, bez zmiany ustawień w zakresie prywatności w ramach Twojej przeglądarki, wyrażasz zgodę na zapisywanie plików cookie w Twojej przeglądarce oraz otrzymywaniem treści i reklam dopasowanych do Twoich zainteresowań i preferencji poprzez przetwarzanie danych osobowych przez Carrefour sp. z o.o. na potrzeby wyświetlania reklam dopasowanych do Twoich zainteresowań i preferencji.
Dowiedź się więcej
Wyrażenie zgody jest dobrowolne. W każdym momencie możesz też edytować Twoje preferencje w zakresie udzielonej zgody, w tym wycofać ją całkowicie, klikając w lub przechodzą na naszą stronę polityki prywatności.