polewa:
Truskawki miksujemy z bananem na gładki mus. Dodajemy mleczko kokosowe i dalej miksujemy. Przelewamy masę do foremek i wkładamy do zamrażalnika na 1-2 godz. W międzyczasie obieramy i lekko kruszymy pistacje. Olej kokosowy łączymy z mleczkiem kokosowym i syropem z agawy. Po upływie 1 godz. posypujemy lody pistacjami i polewamy kokosową polewą.
Wkładamy z powrotem do zamrażalnika, aby polewa stężała.
„Zadziwiające! Moja droga Józefina zajada się lodami, a zachowuje wąską kibić. W czym tkwi sekret? Może w owocowym składzie tych wegańskich lodów?”
Chcemy, aby korzystanie z naszego Serwisu było dla Ciebie komfortowe. W tym celu staramy się dopasować dostępne w Serwisie treści oraz prezentowane reklamy do Twoich zainteresowań i preferencji. Jest to możliwe dzięki przechowywaniu w Twojej przeglądarce plików cookies oraz przetwarzaniu przez nas gromadzonych za ich pośrednictwem danych osobowych.
Korzystając z serwisu, bez zmiany ustawień w zakresie prywatności w ramach Twojej przeglądarki, wyrażasz zgodę na zapisywanie plików cookie w Twojej przeglądarce oraz otrzymywaniem treści i reklam dopasowanych do Twoich zainteresowań i preferencji poprzez przetwarzanie danych osobowych przez Carrefour sp. z o.o. na potrzeby wyświetlania reklam dopasowanych do Twoich zainteresowań i preferencji.
Dowiedź się więcej
Wyrażenie zgody jest dobrowolne. W każdym momencie możesz też edytować Twoje preferencje w zakresie udzielonej zgody, w tym wycofać ją całkowicie, klikając w lub przechodzą na naszą stronę polityki prywatności.