Banany kroimy na plasterki i wkładamy do zamrażalnika na kilka godzin. Orzechy podprażamy na patelni. Migdały, orzechy laskowe, morele oraz rodzynki drobno siekamy. Do bananów dorzucamy daktyle, masło orzechowe oraz wlewamy mleko. Doprawiamy cynamonem oraz kardamonem i miksujemy na gładki krem. Dodajemy orzechy oraz suszone owoce. Mieszamy łyżką i wkładamy na godzinę do zamrażalnika.
Chcemy, aby korzystanie z naszego Serwisu było dla Ciebie komfortowe. W tym celu staramy się dopasować dostępne w Serwisie treści oraz prezentowane reklamy do Twoich zainteresowań i preferencji. Jest to możliwe dzięki przechowywaniu w Twojej przeglądarce plików cookies oraz przetwarzaniu przez nas gromadzonych za ich pośrednictwem danych osobowych.
Korzystając z serwisu, bez zmiany ustawień w zakresie prywatności w ramach Twojej przeglądarki, wyrażasz zgodę na zapisywanie plików cookie w Twojej przeglądarce oraz otrzymywaniem treści i reklam dopasowanych do Twoich zainteresowań i preferencji poprzez przetwarzanie danych osobowych przez Carrefour sp. z o.o. na potrzeby wyświetlania reklam dopasowanych do Twoich zainteresowań i preferencji.
Dowiedź się więcej
Wyrażenie zgody jest dobrowolne. W każdym momencie możesz też edytować Twoje preferencje w zakresie udzielonej zgody, w tym wycofać ją całkowicie, klikając w lub przechodzą na naszą stronę polityki prywatności.