Płatki migdałów (80 g) zalewamy wodą i odstawiamy na minimum 2 h. Pozostałe 20 g zostawiamy do posypania. Po odcedzeniu dodajemy do migdałów śmietankę sojową oraz pokrojoną na kawałki gruszkę. Całość miksujemy na gładki mus. (Może to potrwać dłuższą chwilę.)
Mus przelewamy do miseczki, dodajemy kawałki wegańskiej czekolady, dekorujemy pozostałymi płatkami oraz konfiturą porzeczkową.
Chcemy, aby korzystanie z naszego Serwisu było dla Ciebie komfortowe. W tym celu staramy się dopasować dostępne w Serwisie treści oraz prezentowane reklamy do Twoich zainteresowań i preferencji. Jest to możliwe dzięki przechowywaniu w Twojej przeglądarce plików cookies oraz przetwarzaniu przez nas gromadzonych za ich pośrednictwem danych osobowych.
Korzystając z serwisu, bez zmiany ustawień w zakresie prywatności w ramach Twojej przeglądarki, wyrażasz zgodę na zapisywanie plików cookie w Twojej przeglądarce oraz otrzymywaniem treści i reklam dopasowanych do Twoich zainteresowań i preferencji poprzez przetwarzanie danych osobowych przez Carrefour sp. z o.o. na potrzeby wyświetlania reklam dopasowanych do Twoich zainteresowań i preferencji.
Dowiedź się więcej
Wyrażenie zgody jest dobrowolne. W każdym momencie możesz też edytować Twoje preferencje w zakresie udzielonej zgody, w tym wycofać ją całkowicie, klikając w lub przechodzą na naszą stronę polityki prywatności.