Brzoskwinie myjemy, obieramy ze skórki i kroimy w półksiężyce. Przekładamy do plastikowego pojemnika i zamrażamy. Po upływie godziny wyciągamy owoce z zamrażarki, przekładamy do blendera, polewamy miodem, śmietanką i miksujemy na gładki krem. Masę przekładamy do pojemnika i wkładamy do zamrażalnika, aby nieco stężała. Podajemy w pucharkach.
„Co powstanie z połączenia świeżych, soczystych brzoskwiń i nieposkromionego apetytu na lody? Odpowiedź zrodziła się w mojej kuchni. Zachęcam do spróbowania.”
Chcemy, aby korzystanie z naszego Serwisu było dla Ciebie komfortowe. W tym celu staramy się dopasować dostępne w Serwisie treści oraz prezentowane reklamy do Twoich zainteresowań i preferencji. Jest to możliwe dzięki przechowywaniu w Twojej przeglądarce plików cookies oraz przetwarzaniu przez nas gromadzonych za ich pośrednictwem danych osobowych.
Korzystając z serwisu, bez zmiany ustawień w zakresie prywatności w ramach Twojej przeglądarki, wyrażasz zgodę na zapisywanie plików cookie w Twojej przeglądarce oraz otrzymywaniem treści i reklam dopasowanych do Twoich zainteresowań i preferencji poprzez przetwarzanie danych osobowych przez Carrefour sp. z o.o. na potrzeby wyświetlania reklam dopasowanych do Twoich zainteresowań i preferencji.
Dowiedź się więcej
Wyrażenie zgody jest dobrowolne. W każdym momencie możesz też edytować Twoje preferencje w zakresie udzielonej zgody, w tym wycofać ją całkowicie, klikając w lub przechodzą na naszą stronę polityki prywatności.