Lody arbuzowo-malinowe na patyku

Lody arbuzowo-malinowe na patyku
Desery
5-6
Łatwe
Ocena 4

Składniki

  • 1/4 arbuza
  • 150 g malin
  • łyżka miodu Bio Carrefour
  • łyżka soku z cytryny  

 

Krok 1

Arbuza obieramy ze skórki, kroimy na kawałki i przekładamy do blendera. Dodajemy maliny, miód oraz sok z cytryny. Całość miksujemy na gładki mus, przelewamy do foremek i wkładamy do zamrażarki na min 5 h.  


Zaloguj się,

aby ocenić przepis


Udostępnij

FacebookTwitterInstagram


Zamów składniki do tego przepisu

54
95
 

~ 5,5 kg

9,99 zł/1 kg

9
99
 

0,125 kg

79,92 zł/1 kg

13
69
 

0,3 kg

45,63 zł/1 kg

3
82
 

~ 0,45 kg

8,49 zł/1 kg


Zobacz również inne przepisy

Artykuły spożywcze
Drogeria, kosmetyki i zdrowie
Zakupy niecodzienne
Elektronika
Dom i ogród
Wyposażenie domu