Lody arbuzowo-malinowe na patyku

Lody arbuzowo-malinowe na patyku
Desery
5-6
Łatwe
Ocena 4

Składniki

  • 1/4 arbuza
  • 150 g malin
  • łyżka miodu Bio Carrefour
  • łyżka soku z cytryny  

 

Krok 1

Arbuza obieramy ze skórki, kroimy na kawałki i przekładamy do blendera. Dodajemy maliny, miód oraz sok z cytryny. Całość miksujemy na gładki mus, przelewamy do foremek i wkładamy do zamrażarki na min 5 h.  


Zaloguj się,

aby ocenić przepis


Udostępnij

FacebookTwitterInstagram


Zamów składniki do tego przepisu

50
32
 

~ 8 kg

6,29 zł/1 kg

13
99
 
12,99 zł najniższa cena

0,3 kg

46,63 zł/1 kg

4
50
 

~ 0,45 kg

9,99 zł/1 kg


Zobacz również inne przepisy

Artykuły spożywcze
Drogeria, kosmetyki i zdrowie
Zakupy niecodzienne
Elektronika
Dom i ogród
Wyposażenie domu