Lody arbuzowo-malinowe na patyku

Lody arbuzowo-malinowe na patyku
Desery
5-6
Łatwe
Ocena 4

Składniki

  • 1/4 arbuza
  • 150 g malin
  • łyżka miodu Bio Carrefour
  • łyżka soku z cytryny  

 

Krok 1

Arbuza obieramy ze skórki, kroimy na kawałki i przekładamy do blendera. Dodajemy maliny, miód oraz sok z cytryny. Całość miksujemy na gładki mus, przelewamy do foremek i wkładamy do zamrażarki na min 5 h.  


Zaloguj się,

aby ocenić przepis


Udostępnij

FacebookTwitterInstagram

Pobierz przepis w formacie do druku

POBIERZ PLIK PDF

Zamów składniki do tego przepisu

Arbuz ważony
1,99 zł/1 kg
13,93 zł
Carrefour Bio Miód wielokwiatowy nektarowy 300 g
0,3 kg
39,97 zł/1 kg
11,99 zł
Natureza cytryny tacka 4 szt.
0,7 kg
5,99 zł/1 kg
4,19 zł

Zobacz również inne przepisy