Maliny miksujemy na gładki mus. Podobnie czynimy z mango. Do słoika lub pucharka wkładamy dwie gałki lodów waniliowych. Następnie dodajemy dwie łyżki musu malinowego, kilka malin oraz łyżkę pestek granata.
Kolejną warstwę stanowią 2 łyżki musu z mango oraz dwie gałki lodów waniliowych. Czynność powtarzamy do wyczerpania składników. Wierzch dekorujemy świeżymi malinami oraz pestkami granatu.
„Oto dzieło architektów smaku! Każde piętro tego deseru wypełnia słodycz i owocowa świeżość.”
Chcemy, aby korzystanie z naszego Serwisu było dla Ciebie komfortowe. W tym celu staramy się dopasować dostępne w Serwisie treści oraz prezentowane reklamy do Twoich zainteresowań i preferencji. Jest to możliwe dzięki przechowywaniu w Twojej przeglądarce plików cookies oraz przetwarzaniu przez nas gromadzonych za ich pośrednictwem danych osobowych.
Korzystając z serwisu, bez zmiany ustawień w zakresie prywatności w ramach Twojej przeglądarki, wyrażasz zgodę na zapisywanie plików cookie w Twojej przeglądarce oraz otrzymywaniem treści i reklam dopasowanych do Twoich zainteresowań i preferencji poprzez przetwarzanie danych osobowych przez Carrefour sp. z o.o. na potrzeby wyświetlania reklam dopasowanych do Twoich zainteresowań i preferencji.
Dowiedź się więcej
Wyrażenie zgody jest dobrowolne. W każdym momencie możesz też edytować Twoje preferencje w zakresie udzielonej zgody, w tym wycofać ją całkowicie, klikając w lub przechodzą na naszą stronę polityki prywatności.