Batony musli

Batony musli
Desery
Łatwe
45min
Ocena 4

Składniki

  • 1/2 szklanki pestek z dyni
  • 1/2 szklanki żurawiny
  • 1/2 szklanki migdałów
  • 1 szklanka płatków owsianych
  • 1/2 szklanki mieszanki płatków Dobra Kaloria
  • 4 suszone figi
  • 4 łyżki masła orzechowego
  • 2 łyżki miodu
  • 2 białka jajka

Krok 1

Pokrojone migdały, figi i żurawinę łączymy z pozostałymi składnikami.

Krok 2

Na blasze wyłożonej papierem do pieczenia układamy uformowane ręcznie batony.Pieczemy 25 minut w temperaturze 180 stopni.


Zaloguj się,

aby ocenić przepis


Udostępnij

FacebookTwitterInstagram


Zamów składniki do tego przepisu

14
59
 

0,2 kg

72,95 zł/1 kg

11
49
 

0,2 kg

57,45 zł/1 kg

17
89
 

0,2 kg

89,45 zł/1 kg

3
99
 

0,4 kg

9,98 zł/1 kg

10
75
 

0,15 kg

71,67 zł/1 kg

18
89
 

0,35 kg

53,97 zł/1 kg

31
99
 

0,6 kg

53,32 zł/1 kg

7
29
 

10 szt.

0,73 zł/1 szt.


Zobacz również inne przepisy

Artykuły spożywcze
Drogeria, kosmetyki i zdrowie
Zakupy niecodzienne
Elektronika
Dom i ogród