Batony musli

Batony musli
Desery
Łatwe
45min
Ocena 4

Składniki

  • 1/2 szklanki pestek z dyni
  • 1/2 szklanki żurawiny
  • 1/2 szklanki migdałów
  • 1 szklanka płatków owsianych
  • 1/2 szklanki mieszanki płatków Dobra Kaloria
  • 4 suszone figi
  • 4 łyżki masła orzechowego
  • 2 łyżki miodu
  • 2 białka jajka

Krok 1

Pokrojone migdały, figi i żurawinę łączymy z pozostałymi składnikami.

Krok 2

Na blasze wyłożonej papierem do pieczenia układamy uformowane ręcznie batony.Pieczemy 25 minut w temperaturze 180 stopni.


Zaloguj się,

aby ocenić przepis


Udostępnij

FacebookTwitterInstagram


Zamów składniki do tego przepisu

Bakalland Pestki dyni 200 g
0,2 kg
59,45 zł/1 kg
11,89 zł
Bakalia Żurawina 100 g
0,1 kg
59,90 zł/1 kg
5,99 zł
Migdały 400 g
1 szt.
23,99 zł/1 szt.
23,99 zł
25,99 zł
PROMOCYJNA CENA
Janex Płatki owsiane błyskawiczne 400 g
0,4 kg
6,73 zł/1 kg
2,69 zł
Bakalland Figi duże owoce 100 g
0,1 kg
74,90 zł/1 kg
7,49 zł
Felix Peanut Power Kremowe Krem orzechowy 350 g
0,35 kg
30,83 zł/1 kg
10,79 zł
Huzar Miody polskie Miód nektarowy wielokwiatowy kremowany 600 g
0,6 kg
49,65 zł/1 kg
29,79 zł
Top Jaj Jaja ekologiczne z omega 3 10 sztuk
10 szt.
1,30 zł/1 szt.
12,99 zł

Zobacz również inne przepisy