Przepis na chili con carne

Przepis na chili con carne
Dania obiadowe
4
Łatwe
30min

Składniki na chili co carne

Przygotowanie

  1. Czosnek kroimy w plasterki i podsmażamy.
  2. Dodajemy na patelnię mięso i smażymy. Doprawiamy ostra papryką.
  3. Gdy mięso będzie już usmażone dodajemy fasolę i pomidory. Podgrzewamy całość, dokładnie mieszając.
  4. Podajemy z ugotowanym ryżem.

Zaloguj się,

aby ocenić przepis


Udostępnij

FacebookTwitterInstagram


Zamów składniki do tego przepisu

13
99
 

0,4 kg

34,98 zł/1 kg

2
65
 

0,24 kg

11,04 zł/1 kg

6
30
 

~ 0,42 kg

14,99 zł/1 kg

3
39
 

0,4 kg

8,48 zł/1 kg

1
19
 

0,02 kg

59,50 zł/1 kg

2
99
 

0,4 kg

7,48 zł/1 kg


Zobacz również inne przepisy

Artykuły spożywcze
Drogeria, kosmetyki i zdrowie
Zakupy niecodzienne
Elektronika
Dom i ogród
Wyposażenie domu