Krok 1
Pstrąga myjemy i czyścimy. Nacinamy z obu stron i skrapiamy oliwą. Nacieramy solą oraz pieprzem. Masło ucieramy z drobno posiekaną pietruszką, dodajemy starty czosnek, sok z cytryny, sól oraz pieprz. Rybę faszerujemy masłem i skrapiamy oliwą.
Grillujemy przez 25-30 min.
W międzyczasie ogórka i rzodkiewkę kroimy w cienkie plasterki, doprawiamy oliwą, sokiem z cytryny, solą oraz pieprzem. Posypujemy drobno posiekanym koperkiem.
Chcemy, aby korzystanie z naszego Serwisu było dla Ciebie komfortowe. W tym celu staramy się dopasować dostępne w Serwisie treści oraz prezentowane reklamy do Twoich zainteresowań i preferencji. Jest to możliwe dzięki przechowywaniu w Twojej przeglądarce plików cookies oraz przetwarzaniu przez nas gromadzonych za ich pośrednictwem danych osobowych.
Korzystając z serwisu, bez zmiany ustawień w zakresie prywatności w ramach Twojej przeglądarki, wyrażasz zgodę na zapisywanie plików cookie w Twojej przeglądarce oraz otrzymywaniem treści i reklam dopasowanych do Twoich zainteresowań i preferencji poprzez przetwarzanie danych osobowych przez Carrefour sp. z o.o. na potrzeby wyświetlania reklam dopasowanych do Twoich zainteresowań i preferencji.
Dowiedź się więcej
Wyrażenie zgody jest dobrowolne. W każdym momencie możesz też edytować Twoje preferencje w zakresie udzielonej zgody, w tym wycofać ją całkowicie, klikając w lub przechodzą na naszą stronę polityki prywatności.