Na patelnię wlewamy łyżkę oliwy. Indyka myjemy, osuszamy ręcznikie papierowym. Opruszamy solą oraz pieprzem. Owijamy w dwa plastry boczku. Smażymy na patelni z dwóch stron do zarumienienia ok 8-10 min. Zdejmujemy z patelni i odstawiamy na bok.
Cukinię obieramy za pomoca obieraczki do warzyw na cienkie wstążki. Na patelnię wlewamy łyżkę oliwy. Następnie pokrojoną w drobną kostkę cebulę. Podsmażamy kilka minut do zarumienienia. Nastepnie dodajemy wstążki z cukini. Calość zalewamy śmietaną. Dodajmey do cukini upieczonego fileta i podduszamy całość ok 3-4 min. Wykładamy na talerz. Posypujemy swieżą natką pietruszki.
Chcemy, aby korzystanie z naszego Serwisu było dla Ciebie komfortowe. W tym celu staramy się dopasować dostępne w Serwisie treści oraz prezentowane reklamy do Twoich zainteresowań i preferencji. Jest to możliwe dzięki przechowywaniu w Twojej przeglądarce plików cookies oraz przetwarzaniu przez nas gromadzonych za ich pośrednictwem danych osobowych.
Korzystając z serwisu, bez zmiany ustawień w zakresie prywatności w ramach Twojej przeglądarki, wyrażasz zgodę na zapisywanie plików cookie w Twojej przeglądarce oraz otrzymywaniem treści i reklam dopasowanych do Twoich zainteresowań i preferencji poprzez przetwarzanie danych osobowych przez Carrefour sp. z o.o. na potrzeby wyświetlania reklam dopasowanych do Twoich zainteresowań i preferencji.
Dowiedź się więcej
Wyrażenie zgody jest dobrowolne. W każdym momencie możesz też edytować Twoje preferencje w zakresie udzielonej zgody, w tym wycofać ją całkowicie, klikając w lub przechodzą na naszą stronę polityki prywatności.