Pomidory BIO to wysoka zawartość potasu oraz magnezu
Pomidor, podobnie jak bakłażan należą do warzyw z rodziny psiankowatych. Ma wiele odmian i z tego powodu różni się wyglądem oraz smakiem, wartości odżywcze dojrzałych owoców są jednak podobne.Warto podkreślić, że pomidory bio pochodzące z upraw ekologicznych będą miały wyższą zawartość witamin oraz polifenoli, co stanowi ich największą wartość. Składniki te mają udowodnione działanie przeciwzapalne i ochronnie wpływają nasz organizm, zmniejszając ryzyko rozwoju komórek rakowych.
Chcemy, aby korzystanie z naszego Serwisu było dla Ciebie komfortowe. W tym celu staramy się dopasować dostępne w Serwisie treści oraz prezentowane reklamy do Twoich zainteresowań i preferencji. Jest to możliwe dzięki przechowywaniu w Twojej przeglądarce plików cookies oraz przetwarzaniu przez nas gromadzonych za ich pośrednictwem danych osobowych.
Korzystając z serwisu, bez zmiany ustawień w zakresie prywatności w ramach Twojej przeglądarki, wyrażasz zgodę na zapisywanie plików cookie w Twojej przeglądarce oraz otrzymywaniem treści i reklam dopasowanych do Twoich zainteresowań i preferencji poprzez przetwarzanie danych osobowych przez Carrefour sp. z o.o. na potrzeby wyświetlania reklam dopasowanych do Twoich zainteresowań i preferencji.
Dowiedź się więcej
Wyrażenie zgody jest dobrowolne. W każdym momencie możesz też edytować Twoje preferencje w zakresie udzielonej zgody, w tym wycofać ją całkowicie, klikając w lub przechodzą na naszą stronę polityki prywatności.