Filtry

Marki

Kategoria

Warzywa świeże

15 produktów w kategorii

z 1

Sortuj po:

Najpopularniejsze

Pomidory ważone
5,99 zł/1 kg
3,00 zł
Papryka żółta ważona
7,99 zł/1 kg
3,20 zł
Carrefour Targ Świeżości Pomidor malinowy 500 g
0,5 kg
9,98 zł/1 kg
4,99 zł
Pomidory malinowe ważone
7,99 zł/1 kg
1,68 zł
Papryka zielona ważona
5,99 zł/1 kg
2,40 zł
Pomidory BIO 500 g
0,5 kg
17,98 zł/1 kg
8,99 zł
Papryka biała ważona
5,99 zł/1 kg
1,20 zł
Natureza - pomidory malinowe 800 g
0,8 kg
8,74 zł/1 kg
6,99 zł
PAPRYKA JALAPENO 80g
0,08 kg
62,38 zł/1 kg
4,99 zł
PAPRYKA PIRI PIRI 80g
0,08 kg
93,63 zł/1 kg
7,49 zł
Pomidory truskawkowe 500 g
0,5 kg
27,98 zł/1 kg
13,99 zł
Pomidory cherry 250 g
0,25 kg
17,96 zł/1 kg
4,49 zł
PAPRYKA CZERWONA 3 SZTUKI
0,5 kg
17,98 zł/1 kg
8,99 zł
PAPRYKA ZIELONA 3 SZTUKI
0,5 kg
11,98 zł/1 kg
5,99 zł
PAPRYKA ŻÓŁTA 3 SZTUKI
0,5 kg
16,98 zł/1 kg
8,49 zł

z 1

Warzywa – bogactwo witamin

Świeże warzywa zawierają przede wszystkim dużą ilość błonnika oraz witamin. Jakich? Głównie witaminy A oraz C. Dodatkowo są również bogatym źródłem soli mineralnych. W ofercie sklepu online Carrefour znajdziesz bardzo dużo świeżych warzyw w następujących kategoriach:

  • pomidory i papryki,
  • cebule i czosnek,
  • warzywa korzeniowe,
  • BIO,
  • ziemniaki, bataty,
  • warzywa kapustne,
  • grzyby świeże,
  • sezonowe,
  • włoszczyzna,
  • ogórki.

BIO warzywa

Wśród oferowanych produktów w naszym sklepie znajdziesz z pewnością wiele warzyw oznaczonych jako warzywa BIO. Etykieta BIO oznacza, że warzywo jest naturalne bądź po prostu czyste ekologicznie. To znaczy, że podczas jego produkcji nie stosowano nawozów sztucznych, pestycydów, chemicznych środków ochrony roślin, antybiotyków, emulgatorów, glutaminianów ani barwników.

Nie oznacza to jednak, że warzywa bez etykiety BIO są gorsze bądź też mniej zdrowe dla człowieka. Są to podobnie dobre produkty, które można bez przeszkód spożywać bez szkody dla swojego organizmu. Pamiętaj tylko, by zawsze dokładnie umyć warzywa, które kupujesz w sklepie. To uchroni ciebie i twoją rodzinę przed ewentualnymi mikroorganizmami, które mogą znajdować się na świeżych warzywach.