Ciao a Tutti
Ciasto z którego powstaje twoja pizza wyrasta przez 24 godziny. Wyrabiamy ją w całości ręcznie z dbałością o każdy etap produkcji. Między chrupiącymi rantami znajdziesz wyłącznie jakościowe składniki.
Mozzarella fior di latte
Delikatny ser, wytwarzany wyłącznie z mleka krowiego. Ma świeży, łagodny, mleczny smak. Od razu po procesie produkcji, sprowadzamy ją bezpośrednio z Włoch i kładziemy na Twojej pizzy.
Włoskie pomidory pelati
Sos na naszej pizzy to pełne smaku, obrane ze skóry i starannie wyselekcjonowane pomidory pochodzące z kontrolowanych upraw najbardziej żyznych terenów Włoch. Pakowane w ciągu 24 h od momentu zbioru.
Prosciutto Cotto
Włoska szynka, produkowana z wysokiej klasy mięsa wieprzowego. Powstaje w procesie długiego i powolnego gotowania. Wcześniej marynowana w solance z dodatkiem przypraw. Bardzo aromatyczna i delikatna w smaku.
Oddajemy w Twoje ręce pizzę neapolitańską - efekt naszej wiedzy, doświadczenia i przywiązania do jakości. Skomponowaliśmy ją z najlepszych włoskich produktów, sprowadzanych przez nas bezpośrednio od naszych wieloletnich, zaprzyjaźnionych producentów z Włoch.
- robiona ręcznie
- włoskie pomidory pelati, Prosciutto Cotto, pieczarki, mozzarella fior di latte
- jakościowe składniki
Pizza neapolitańska z mozzarellą fior di latte, pomidorami pelati, pieczarkami i szynką Cotto. Produkt głęboko mrożony.