Goat Farm Ser kozi w plastrach 100 g

Goat Farm Ser kozi w plastrach 100 g
7,39 zł
0,1 kg
73,90 zł/1 kg

Ser kozi Goat Farm charakteryzuje się wyraźnym aromatem oraz aksamitną, półtwardą strukturą. Jest to produkt wolny od sztucznych aromatów. Wybór naturalnego sera koziego to zatem świetne rozwiązanie dla osób, które uwielbiają doskonały smak, a zarazem chcą unikać wysokoprzetworzonych wyrobów. Wytwarzany na bazie mleka od kóz które są wypasane prawie 300 dni w roku na zielonych łąkach w Holandii. Jego wyjątkową jakość dodatkowo potwierdza Chronione Oznaczenie Geograficzne - to certyfikat, który zapewnia o wyjątkowych właściwościach sera w stosunku do innych, ze względu na określony region z którego pochodzi. Podobnie jak pozostałe sery kozie marki Goat Farm, produkt ten jest źródłem witamin oraz składników mineralnych, cenionych przez konsumentów. Zawiera w składzie białko, wapń oraz witaminę D, które biorą udział w procesach fizjologicznych zachodzących w organizmie. Wolny od zbędnych dodatków i konserwantów - zawiera tylko naturalne składniki. To doskonałe źródło białka i może być spożywany przez każdego, również wegetarian. Smaczny oraz przydatny w kuchni. Można z niego przyrządzić wiele pysznych potraw. Sprawdzi się jako dodatek do kanapek, do zapiekanek i do sałatek. Idealnie komponuje się z chrupiącym pieczywem i gorącymi daniami. Ser Goat Farm najlepiej komponuje się z białym wytrawnym winem. Dojrzałe i aromatyczne sery kozie doskonale pasują do win kwaśnych. Połączenie tego smaku nie dość, że się uzupełnia, to zarazem podbija wyrazistość obu produktów. Produkt kozi Goat Farm jest zapakowany w innowacyjne opakowanie w formie koperty, które: - jest wyjątkowo łatwe i wygodne w użyciu; - pozwala długo zachować świeżość produktu po otwarciu dzięki czemu; - zmniejszamy ilość wyrzucanego jedzenia; - zawiera o 40% mniej plastiku niż standardowe opakowania tego typu produktów. Produkty Goat Farm to zdrowy wybór dla Ciebie i Twojej rodziny! Mleko do produkcji serów Goat Farm pochodzi tylko z wyselekcjonowanych hodowli kóz z różnych zakątków Europy. W przeważającej części, kozy spędzają na dworze ¾ roku jedząc zieloną trawę. Na farmach panuje doskonała atmosfera i wręcz przyjazna relacja opiekunów z kozami. Są one traktowane życzliwie i z wielką troską, która przekłada się na bardzo dobre, wartościowe mleko. Na jego bazie produkujemy sery kozie w różnych wariantach smakowych oraz różnych okresach dojrzewania. Wszystkie produkty Goat Farm łączy doskonały smak i niepowtarzalny aromat. Filarem sukcesu marki Goat Farm jest skupienie się na wyjątkowym smaku, który to zachwyca podniebienia konsumentów.