Wołowina francuska - Stek z antrykot wołowy bez kości Charolaise

Wołowina francuska - Stek z antrykot wołowy bez kości Charolaise
53
55
 
Produkt na wagę
119,00 zł/1 kg

"Wołowina Charolaise" - Bydło Charoliase należy do jednych z najstarszych ras mięsnych, - Wołowina pochodząca z francuskiego masywu Centralnego charakteryzująca się niską zawartością tłuszczu, - Mięso dojrzewa na mokro 5 tygodni we własnych sokach w celu nadania pożądanej kruchości, - Mięso o intensywnie czerwonej barwie o charakterystycznej marmurkowej strukturze dzięki której konsystencja mięsa jest bardzo soczysta, mało żylasta, delikatna i miękka, a smak lekko kwaskowaty, - Doskonały do smażenia i grillowania.
Popularne z kategorii Steki
Artykuły spożywcze
Drogeria, kosmetyki i zdrowie
Zakupy niecodzienne
Elektronika
Dom i ogród
Wyposażenie domu