Makaron bezglutenowy z ciecierzycy rurka 250 g

Makaron bezglutenowy z ciecierzycy rurka 250 g
10
99
 
0,25 kg
43,96 zł/1 kg

Produkt niedostępny


Wysoka zawartość manganu
który pomaga w prawidłowym tworzeniu tkanek łącznych.
Wysoka zawartość miedzi
która pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu układu odpornościowego.
Źródło fosforu
który przyczynia się do utrzymania prawidłowego metabolizmu energetycznego.
Źródło żelaza
które pomaga w prawidłowym transporcie tlenu w organizmie.
Źródło cynku
który pomaga w utrzymaniu prawidłowej równowagi kwasowo-zasadowej.

Krystalicznie czysta, ze źródła Kapella wypływającego w Górach Kaczawskich w Sudetach, naturalnie filtrowana przez skały wapienne, osadowe sprzed 300 milionów lat.

Dlaczego woda źródlana a nie kranówka?
Wszystko co znajduje się w wodzie, pozostaje po wysuszeniu w makaronie...

Różnice kolorystyczne i smakowe:
Rośliny, z których wytwarzamy makarony pochodzą z małych, ekologicznych upraw. Dzięki temu możemy cieszyć się subtelnymi różnicami smakowymi każdej partii makaronu, a także podziwiać różnorodność kolorystyczną.}

  • bio
  • wysoka zawartość białka oraz błonnika
  • dla wegetarian i wegan
  • woda źródlana Kapellanka
  • wyróżnienie Natura Food 2017 w kategorii produkt ekologiczny polski
  • Puchar Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi Natura Food 2017 w kategorii produkt ekologiczny polski
  • mąka z ciecierzycy 100%

Makaron bezglutenowy z ciecierzycy.

Artykuły spożywcze
Drogeria, kosmetyki i zdrowie
Zakupy niecodzienne
Elektronika
Dom i ogród
Wyposażenie domu