Basso
Najwyższa kategoria oliwy z oliwek, uzyskana bezpośrednio z oliwek i wyłącznie za pomocą środków mechanicznych.
Oliwa uzyskiwana na zimno
Oliwa z oliwek Extra Vergine
Niefiltrowana
- zawiera drobinki oliwek
- ma mocniejszy owocowy smak
- posiada gęstą, aksamitną konsystencję
Nowa jakość!
Poczuj smak i aromat świeżo wyciśniętych oliwek!
Niefiltrowana oliwa z oliwek najwyższej jakości z pierwszego tłoczenia włoskiej marki Basso to produkt szczególnie polecany do spożycia na surowo.
Jej aksamitnie gęsta konsystencja, wyrazisty smaki i aromat sprawiają, ze jest doskonała do przygotowywania wszelkich dressingów oraz jako dodatek do świeżych warzyw, bruschetty, pizzy, makaronów, zup, warzyw z grilla i mięsa.
Oliwa z oliwek najwyższej jakości z pierwszego tłoczenia.