Ponti
Ten delikatny ocet jabłkowy wykonany jest z wyłącznie świeżych włoskich jabłek dojrzewających w słońcu. Poza wyśmienitym smakiem, ocet jabłkowy wspomaga trawienie.
Przeczytaj więcej o walorach octu jabłkowego na:
www.indexfood.pl/ponti/
Owocowy, delikatny smak 100% włoskich, dojrzewających w słońcu jabłek.
Pyszny jako dressing do warzyw, sałatek oraz marynat.
Jakość
Ocet jabłkowy jest wytwarzany jedynie ze świeżych, włoskich, dojrzewających w słońcu jabłek.
Smak
Delikatny ocet o umiarkowanej kwasowości, kwiatowym aromacie i zrównoważonym smaku świeżych jabłek.
Sugestie użycia
Dodany do lekkich sałatek nadaje im delikatny i aromatyczny smak. Sprawia, że mięso po upieczeniu czy duszeniu jest bardziej kruche i wyrafinowane. Wzbogaca świeżym smakiem sałatki owocowe.
- ulubiony we Włoszech
- 100% włoskich jabłek
- bukiet świeżych jabłek
- delikatny i zbalansowany smak
Ocet jabłkowy. Kwasowość 5%.