czekolada mleczna 25 % [cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, odtłuszczone mleko w proszku, tłuszcz mleczny, serwatka w proszku (z mleka), emulgatory (lecytyna sojowa, E 476), aromat], cukier, syrop glukozowy, tłuszcze roślinne (palmowy, shea), odtworzone odtłuszczone mleko, mleko słodzone zagęszczone odtłuszczone, substancja utrzymująca wilgoć (sorbitole), glukoza, tłuszcz mleczny, otłuszczone mleko w proszku, syrop cukru inwertowanego, białko jaja w proszku, substancja żelująca (agar), regulator kwasowości (kwas cytrynowy), sol, stabilizator (inwertaza), aromaty, substancja konserwująca (sorbinian potasu), emulgator (lecytyna słonecznikowa), Masa kakaowa w czekoladzie mleczne z mleka alpejskiego minimum 44 %
Alergeny: Może zawierać orzechy, pszenicę oraz orzeszki ziemne.