Winiary
Bulion grzybowy z borowikami Winiary doskonale podkreśli smak Twoich dań. Dzięki aromatowi suszonych borowików podgrzybków i pieczarek masz pewność, że danie będzie dobrze przyprawione i smaczne. Możesz wykorzystać go zarówno do podkreślenia smaku zup i sosów, jak również do doprawienia innych potraw.
Aby uzyskać aromatyczny bulion grzybowy z borowikami rozpuść 2 kostki w 1 litrze wrzącej wody, a do podkreślenia smaku użyj jedynie 1 kostkę na 1 litr płynu. Przy użyciu kostki bulionowej większość dań nie wymaga dosalania, dzięki czemu masz pewność, że danie będzie udane i smaczne.
Bulion grzybowy z borowikami Winiary to:
- gwarancja, że danie zawsze się uda
- idealnie przyprawione danie z aromatem borowików podgrzybków i pieczarek
- prosty i szybki sposób na podkreślenie smaku przygotowywanej potrawy}
Bulion grzybowy z borowikami.