Winiary
Bulion drobiowy WINIARY to doskonałe rozwiązanie dla każdej osoby, która:
• poszukuje uniwersalnego produktu, który wpisze się w gusta smakowe całej rodziny,
• lubi eksperymentować ze smakiem, dodając swoim ulubionym daniom nowego charakteru,
• pragnie w szybki, prosty, ale jednocześnie smaczny sposób przygotowywać posiłki we własnym, domowym zaciszu,
• ceni sobie intensywny drobiowy aromat, uzyskany dzięki wolno gotowanemu wywarowi z kurczaka.
Drobiowy bulion znajduje swoje zastosowanie w przypadku różnego rodzaju potraw. Dzięki swojej niezwykłej uniwersalności nada im niepowtarzalnego smaku i aromatu.
Bulion drobiowy dzięki unikalnej, półpłynnej konsystencji i szybkiemu rozpuszczaniu się w płynach, doskonale sprawdzi się nie tylko w zupach, takich jak rosół, ale także w drugich daniach. Ponadto, bulion WINIARY może być również używany jako baza do przyrządzania gulaszu drobiowego lub warzywnego. Jest także niezastąpionym składnikiem w przypadku sosów - między innymi sosu pieczeniowego, grzybowego czy śmietanowego, potraw z warzyw, risotto oraz kaszotto.
Bulion w słoiczku WINIARY, tak jak domowe przetwory, jest pasteryzowany, dlatego po otwarciu trzymaj go w lodówce.
Jest wygodny i wydajny — z jednego słoiczka przygotujesz aż 3,5 litra bulionu. Do przygotowania 1 litra klarownego bulionu wystarczą 3 łyżki na litr wrzącej wody. Chcesz podkreślić smak potraw? Po prostu dodaj go wedle uznania.
Nowy Bulion drobiowy WINIARY to najprostszy sposób na dobry bulion:
• Jest esencjonalny i aromatyczny, dzięki recepturze na bazie wolno gotowanego wywaru z kurczaka,
• Idealny jako baza do zup i sosów oraz do podkreślenia smaku dań,
• Dzięki unikalnej półpłynnej konsystencji łatwo rozpuszcza się w płynach,
• Opakowany w szklany słoiczek i naturalnie pasteryzowany,
• Wydajny - wystarcza aż na 3,5 litra bulionu,
• Dostępny jest również w wariantach wołowym i warzywnym.
Wypróbuj bulion drobiowy WINIARY i ciesz się prostotą gotowania!
Pasteryzowany bulion drobiowy. Na bazie wolno gotowanego wywaru.