Ogórki i grzyby

Znaleziono: 38 produktów

Sortuj po:

Najpopularniejsze

6
19
 

0,45 kg

13,76 zł/1 kg

4
49
 

0,48 kg

9,35 zł/1 kg

3
69
 

0,165 kg

22,36 zł/1 kg

12
99
 

0,81 kg

16,04 zł/1 kg

6
29
 

0,47 kg

13,38 zł/1 kg

6
99
 

0,3 kg

23,30 zł/1 kg

5
49
 

0,165 kg

33,27 zł/1 kg

4
39
 

0,36 kg

12,19 zł/1 kg

7
89
 

0,85 kg

9,28 zł/1 kg

3
89
 

0,3 kg

12,97 zł/1 kg

5
99
 

0,15 kg

39,93 zł/1 kg

7
89
 

0,67 kg

11,78 zł/1 kg

7
89
 

0,12 kg

65,75 zł/1 kg

6
99
 

0,3 kg

23,30 zł/1 kg

6
89
 

0,3 kg

22,97 zł/1 kg

3
69
 

0,35 szt.

10,54 zł/1 szt.

5
19
 

0,45 kg

11,53 zł/1 kg

5
29
 

0,19 kg

27,84 zł/1 kg

7
59
 

1 kg

10
79
 

0,15 kg

71,93 zł/1 kg

6
89
 

0,3 kg

22,97 zł/1 kg

7
99
 

0,43 kg

18,58 zł/1 kg

11
19
 

0,46 kg

24,33 zł/1 kg

6
59
 

0,34 kg

19,38 zł/1 kg

5
29
 

0,19 kg

27,84 zł/1 kg

8
89
 

0,54 kg

16,46 zł/1 kg

14
49
 

0,45 kg

32,20 zł/1 kg

5
79
 

0,68 kg

8,51 zł/1 kg

10
39
 

0,35 kg

29,69 zł/1 kg

6
39
 

0,27 kg

23,67 zł/1 kg

10
99
 

0,15 kg

73,27 zł/1 kg

8
79
 

0,15 kg

58,60 zł/1 kg

5
39
 

0,3 kg

17,97 zł/1 kg

6
69
 

0,43 kg

15,56 zł/1 kg

9
39
 

0,25 kg

37,56 zł/1 kg

7
19
 

0,52 kg

13,83 zł/1 kg

9
39
 

0,25 kg

37,56 zł/1 kg

4
79
 

0,28 kg

17,11 zł/1 kg

z 1

Najlepsze ogórki i grzyby

Grzyby marynowane, ogórki konserwowe czy kiszone to produkty, które często goszczą na stołach w polskich domach. Wykorzystujemy je jako dodatek do posiłków czy przekąskę podczas spotkań towarzyskich. Takich przetworów nie trzeba przygotowywać samodzielnie – bogaty ich wybór dostępny jest w kategorii „Ogórki i grzyby” na carrefour.pl.

Ogórki konserwowe i kiszone

Istnieją różne szkoły przyrządzania ogórków. W wersji kiszonej tradycyjnie dodaje się je do najpopularniejszej polskiej sałatki jarzynowej czy do tatara. Mają one również zastosowanie do innych sałatek. Ogórki konserwowe to także składnik sałatek, surówek, kanapek i głównych dań. Czym różnią się te dwa produkty? Oczywiście smakiem. Kiszone powstają w efekcie kiszenia w beczce czy też w kamiennych garnkach, a konserwowe są zamarynowane w mieszance wody, octu, soli, cukru i różnych przypraw, które dobiera się w zależności od upodobań.

Grzyby marynowane

Grzyby w słoiku od lat stanowią w Polsce jeden z lubianych dodatków do potraw, a także przekąskę na spotkaniach towarzyskich. Nie musimy ich przygotowywać w domu – możemy kupić gotowy produkt. Do wyboru są różne popularne w Polsce grzyby – rydze, borowiki, maślaki, pieczarki czy podgrzybki. Jak jeszcze można je wykorzystać? Mogą one stanowić składnik tatara, sałatki jarzynowej czy makaronowej. W każdym przypadku gwarantują one urozmaicenie smaku tych potraw.

Artykuły spożywcze
Drogeria, kosmetyki i zdrowie
Zakupy niecodzienne
Elektronika
Dom i ogród
Wyposażenie domu