Ogórki i grzyby

Znaleziono: 39 produktów

Sortuj po:

Najpopularniejsze

0,92 kg

7,05 zł/1 kg

6,49 zł

840 g

0,83 zł/100 g

6,99 zł

0,47 kg

13,38 zł/1 kg

6,29 zł

630 g

1,24 zł/100 g

7,79 zł

0,48 kg

9,77 zł/1 kg

4,69 zł

0,165 kg

22,97 zł/1 kg

3,79 zł

640 g

1,14 zł/100 g

7,29 zł

280 g

2,03 zł/100 g

5,69 zł

1 szt.

8,99 zł

850 g

0,98 zł/100 g

8,29 zł

0,36 kg

12,19 zł/1 kg

4,39 zł

0,3 kg

11,97 zł/1 kg

3,59 zł

300 g

1,73 zł/100 g

5,19 zł

350 g

1,36 zł/100 g

4,75 zł

0,12 kg

69,08 zł/1 kg

8,29 zł

670 g

1,18 zł/100 g

7,89 zł

0,35 kg

10,83 zł/1 kg

3,79 zł

640 g

1,12 zł/100 g

7,19 zł

0,15 kg

69,27 zł/1 kg

10,39 zł

640 g

1,12 zł/100 g

7,19 zł

0,29 kg

27,21 zł/1 kg

7,89 zł

1 kg

7,95 zł

1 szt.

8,99 zł

0,19 kg

25,00 zł/1 kg

4,75 zł

660 g

1,04 zł/100 g

6,89 zł

0,34 kg

19,38 zł/1 kg

6,59 zł

0,45 kg

33,76 zł/1 kg

15,19 zł

0,45 kg

11,09 zł/1 kg

4,99 zł

0,19 kg

25,00 zł/1 kg

4,75 zł

0,12 kg

69,92 zł/1 kg

8,39 zł

670 g

1,60 zł/100 g

10,69 zł

0,68 kg

7,49 zł/1 kg

5,09 zł

280 g

4,71 zł/100 g

13,19 zł

0,12 kg

67,42 zł/1 kg

8,09 zł

0,12 kg

133,25 zł/1 kg

15,99 zł

0,15 kg

63,93 zł/1 kg

9,59 zł

0,42 kg

14,26 zł/1 kg

5,99 zł

0,27 kg

24,78 zł/1 kg

6,69 zł

0,15 kg

57,93 zł/1 kg

8,69 zł

z 1

Najlepsze ogórki i grzyby

Grzyby marynowane, ogórki konserwowe czy kiszone to produkty, które często goszczą na stołach w polskich domach. Wykorzystujemy je jako dodatek do posiłków czy przekąskę podczas spotkań towarzyskich. Takich przetworów nie trzeba przygotowywać samodzielnie – bogaty ich wybór dostępny jest w kategorii „Ogórki i grzyby” na carrefour.pl.

Ogórki konserwowe i kiszone

Istnieją różne szkoły przyrządzania ogórków. W wersji kiszonej tradycyjnie dodaje się je do najpopularniejszej polskiej sałatki jarzynowej czy do tatara. Mają one również zastosowanie do innych sałatek. Ogórki konserwowe to także składnik sałatek, surówek, kanapek i głównych dań. Czym różnią się te dwa produkty? Oczywiście smakiem. Kiszone powstają w efekcie kiszenia w beczce czy też w kamiennych garnkach, a konserwowe są zamarynowane w mieszance wody, octu, soli, cukru i różnych przypraw, które dobiera się w zależności od upodobań.

Grzyby marynowane

Grzyby w słoiku od lat stanowią w Polsce jeden z lubianych dodatków do potraw, a także przekąskę na spotkaniach towarzyskich. Nie musimy ich przygotowywać w domu – możemy kupić gotowy produkt. Do wyboru są różne popularne w Polsce grzyby – rydze, borowiki, maślaki, pieczarki czy podgrzybki. Jak jeszcze można je wykorzystać? Mogą one stanowić składnik tatara, sałatki jarzynowej czy makaronowej. W każdym przypadku gwarantują one urozmaicenie smaku tych potraw.