Nie wybrałeś sklepu

Wędliny i pasztety

Obok sera prawdziwym symbolem kuchni francuskiej są suszone kiełbasy i surowe wędliny, które przyciągają aromatem przypraw.

Reflets de France

Wędliny
i pasztety
Kuchnia francuska w Twoim domu
 

Obok sera prawdziwym symbolem kuchni francuskiej są suszone kiełbasy i surowe wędliny, które przyciągają aromatem przypraw. To osobna dziedzina historii i kultury kulinarnego krajobrazu Francji.

Każdy region słynie z własnych wyrobów i pielęgnuje receptury tak, by kolejne pokolenia mogły utrzymać tradycję. Delikatny smak foie gras kojarzy się z południowo-wschodnim wybrzeżem kraju, a szynka z Bayonne nie ma sobie równych.

Wyjątkowy smak to efekt wierności sztuce i dawnym metodom produkcji, które przetrwały do dziś. Reflets de France daje szanse na udział w niezwykłej kulinarnej przygodzie.

Czy wiesz, że:
  • Oryginalne francuskie wędliny Reflets de France posiadają certyfikat IGP, który potwierdza pochodzenie, region i tradycyjną metodę produkcji.
  • Szynka z Bayonne dojrzewa 12 miesięcy.
  • Dobra francuska kiełbasa powinna być twarda i pokryta pleśnią w jasnym kolorze – skośne plastry doskonale podkreślą jej aromat i perfekcyjny wygląd.
Sposób na foie gras

Łagodny i maślany smak oryginalnego foie gras podkreśli nie tylko białe, tostowe pieczywo. Niezwykłe połączenie uwypukli piernik. Brzmi nieprawdopodobnie i właśnie tak wyjątkowo smakuje.

został zapisany jako Twój sklep.

Do czasu wybrania nowego sklepu lub wyczyszczenia plików cookies wszystkie gazetki, produkty, akcje oraz oferty będą prezentowane w kontekście sklepu, który wybrałeś.

Szczegóły sklepu


Zobacz w tym sklepie

Gazetka
promocyjna
Akcje
promocyjne
Nasze
Marki
Polecane
produkty

Lista zakupów
Pobierz listę Wydrukuj listę
Produkt Cena jedn. Ilość Cena
Wartość produktów 249,99
Jeśli zmienisz sklep
utracisz swoją listę zakupów!
Co chcesz zrobić?