Nie wybrałeś sklepu

Makaron z brokułami i Parmigiano Reggiano

Składniki:

razowe tagliatelle
¼  brokuła pociętego  na małe różyczki
3 łyżki oliwy z oliwek
garść Parmigiano Reggiano
3łyżki sosu sojowego
utarty ząbek czosnku
szczypta czubrycy
tymianek
3-4 szczypty chilli
pestki dyni

Przygotowanie:

Makaron ugotuj al dente ok. 10 min. Do gotującego się makaronu po ok. 5 min wrzucić brokuły. Gotuj  jeszcze ok. 5 min. W międzyczasie wymieszaj resztę składników w misce. Po odcedzeniu makaronu i brokułów dodaj wymieszane pozostałe składniki z odrobiną wody i duś jeszcze przez ok. 1 min tak aby powstał kremowy sos. Na koniec posyp pestkami dyni.

 
został zapisany jako Twój sklep.

Do czasu wybrania nowego sklepu lub wyczyszczenia plików cookies wszystkie gazetki, produkty, akcje oraz oferty będą prezentowane w kontekście sklepu, który wybrałeś.

Szczegóły sklepu


Zobacz w tym sklepie

Gazetka
promocyjna
Akcje
promocyjne
Nasze
Marki
Polecane
produkty

Lista zakupów
Pobierz listę Wydrukuj listę
Produkt Cena jedn. Ilość Cena
Wartość produktów 249,99
Jeśli zmienisz sklep
utracisz swoją listę zakupów!
Co chcesz zrobić?