Składniki:
- 4 obrane jajka na twardo - 2 łyżeczki keczupu - 4 łyżki utartego żółtego sera - 2 łyżki twarożku - 8 liści szczypiorku lub zielonej cebulki - 4 plasterki szynki - 4 plasterki sera - 2 utarte marchewki - kawałeczek pomidora lub czerwonej papryki
Słowa kluczowe
Charakterystyka dania
Porcje: dla 4 osób
Czas: do 20 minut
Trudności: bardzo łatwy
Koszt: do 20 zł
 

Sposób przyrządzania

Jajka przekrój na pół, wyjmij żółtka i dokładnie wymieszaj z keczupem, twarożkiem i żółtym serem. (Taką pastą można smarować kanapki). Wypełnij pastą połówki białek. Zrób łódeczki, jak na obrazku, a nawet niejadki będą zachwycone i cała przekąska zniknie błyskawicznie
Wszystkie przepisy