Składniki:
pierś z kurczaka:1 sztuka
czerwona fasola: 1 puszka
kukurydza:1 puszka
soja: 1 puszka
papryka czerwona:1 sztuka
cebula: 2 sztuki
koncentrat pomidorowy
sól
pieprz
Vegeta
przyprawa Cury
Słowa kluczowe
Charakterystyka dania
Porcje: ponad 8 porcji
Czas: do 60 minut
Trudności: łatwy
Koszt: do 20 zł
 

Sposób przyrządzania

Pierś z kurczaka pokroić w kostkę i podsmażyć na złoty kolor. Dodać puszkę soi i gotować to przez 20 minut,cebulę pokroić w kostkę i podsmażyć z papryką, na samym końcu dodać fasolę czerwoną, kukurydzę i koncentrat pomidorowy.Przyprawić do smaku pieprzem, solą i przyprawą Cury tak aby miało ostry smak SMACZNEGO!!!
Wszystkie przepisy