Składniki:
kotlety ze schabu srodkowego z koscia: 4 szt
bulka tarta:1/2
majeranek:1opakowanie
rozmaryn
maslo
czosnek
srednia cebula posiekana w kostke
sol i bialy pieprz
Słowa kluczowe
Charakterystyka dania
Porcje: dla 4 osób
Czas: do 20 minut
Trudności: średnio łatwy
Koszt: do 20 zł
 

Sposób przyrządzania

Kotlety należy rozkroić w srodku tworzac tzw. kieszonke po czym doprawic delikatnie sola i swiezo zmielonym pieprzem. Polaczyc bardzo miekkie maslo ,bulke tarta,drobno pokrojony czosnek, i cebule,swieze ziola, oraz doprawic sola,i swiezo zmielońym pieprzem.Farsz nalozyc do kazdej kieszonki,i spiac je dokladnie wykalaczka lub patyczkami do saszlykow.Grilowac kotlety na goracym grillu,przez 7-10 minut.Czesto przewracac az bedzie zrumienione. Podawac z grilowana papryka i schlodzonym piwem....SMACZNEGO:D
Wszystkie przepisy