Składniki:
1 puszka:kukurydzy
groszek konserwowy
pół słoika ogórków kiszonych
5 jajek na twardo,1 czerwona i 1 zielona papryka
1 puszka czerwonej fasoli 1
dwie puszki tuńczyka w oleju
Słowa kluczowe
Charakterystyka dania
Porcje: dla 1 osoby
Czas: do 20 minut
Trudności: bardzo łatwy
Koszt: do 20 zł
 

Sposób przyrządzania

Do przeźroczystego półmiska wsypac wcześniej odcedzony groszek i kukurydze, skroić w kostkę ogórki, odcedzić czerwoną fasole, obrać i pokroić jajka w kostkę gróbszą, pokroić w paski nie za długie i nie za szerokie papryke zieloną iczerwoną i na koniec doda całośc tuńczyka mieszając to nie za długo inie za intensywnie. Następnie owinąć półmisek folią i wstawić do chłodnego miejsca. Życze smacznego.
Wszystkie przepisy