Składniki:
Surówka (różne rodzaje)
Makaron (nitki
świderki lub muszelki)
Biały Ser (niecałe pół miski)
Szczypiorek (pół pęczka)
Koperek (pół pęczka)
Pomidory (2)
Ogórek surowy (1)
Rzodkiewka (5 główek)
Szynka (5 grubych plastrów)
Słowa kluczowe
Charakterystyka dania
Porcje:
Czas: do 20 minut
Trudności: -
Koszt: -
 

Sposób przyrządzania

Koperek obierz z gałązek, a potem posiekaj. Szczypiorek posiekaj, a potem wsyp go z koperkiem do miski. Makaron ugotuj tak jak pisze na opakowaniu. Surówkę wsyp do miski z serem.Szynkę, pomidory, ogórek i rzodkiewkę pokrój w kosteczki, a potem wsyp do miski. Ugotowany makaron wsyp do miski i dokładnie zamieszaj. Jeżeli nie jest słone dodaj trochę pieprzu i soli.
Wszystkie przepisy