Składniki:
ok 20 dag kostki sera żółtego
2 szt. serka topionego
2 papryki konserwowe
2 ogórki konserwowe
10 dag szynki
sól i pieprz do smaku
Słowa kluczowe
Charakterystyka dania
Typ dania: Wegetariańskie
Porcje: dla 8 osób
Czas: do 10 minut
Trudności: bardzo łatwy
Koszt: do 20 zł
 

Sposób przyrządzania

W garnku podgrzać wodę, wrzucić kostkę sera żółtego tak aby się lekko rozpuścił. FARSZ: do miski włożyć 2 serki topione, paprykę, ogórki, i szynkę pokroić w kostkę i wrzucić do serków, dodać sól i pieprz do smaku, wszystko wymieszać. Ser wyjąć z wody rozwałkować posmarować farszem i zwinąć w roladkę. zawinąć w folię i włożyć do lodówki. Gotowe
Wszystkie przepisy