Składniki:
0,5 kg pieczarek opakowanie ciasta francuskiego 2 filety z kurczaka 10dag żółtego sera 1 cebula 2marchewki olej,maslo sól
pieprz
przyprawa typu vegeta
Słowa kluczowe
Charakterystyka dania
Typ dania: Dania z drobiu
Porcje: dla 4 osób
Czas: do 40 minut
Trudności: łatwy
Koszt: do 20 zł
 

Sposób przyrządzania

Pokrojone w kostkę piersi kurczaka obsmaż na oleju wymieszanym z masłem Dodaj posiekaną cebulkę Dodaj pokrojone na plastry pieczarki Przypraw wszystko do smaku i duś aż wszystko zmięknie Formę do tarty wysmaruj olejem i połóż na nią rozmrożone ciasto odcinając końce Posyp ciasto pieprzem do smaku (moze być pikantny - kolorowy) i połóż na nie farsz Na farsz połóż starte marchewki posypując wszystko tartym serem
Wszystkie przepisy